söndag 30 december 2012

Gott Nytt År!



Jag har haft ett fantastiskt fotoår 2012. Nu ser jag fram emot att 2013 blir ett år då jag får träffa och fota en massa härliga barn och familjer, bröllop, festligheter och annat som är värdefullt att få förevigat. 
En jättestor kram och ett ännu större T A C K till alla som kommit till mig och fotat!

Gott Nytt År från mig!


lördag 22 december 2012

God Jul!


önskar jag er och tack för att ni tittar in här hos mig!

Vill ni se mera av det julpyssel jag gjort på fotot ovan kan ni göra det på Instagram @charlottewangstedtfoto!

tisdag 11 december 2012

Snöhelg!


I helgen har min mamma och pappa varit och hälsat på. Vi har en precis lagom stor backe ute på golfbanan precis intill där vi bor, så vi tog en tur upp till backen på lördagseftermiddagen!
Zeb åkte snowracer med både mormor och morfar och eftersom jag och min mamma delar fotointresset blev det också en del fotograferande.
När vi började känna oss lite kalla om kinderna avslutade vi med att göra snöänglar.
Eftersom vi har det så bra med backen precis intill, blir det att vi grannar samlas där och åker tillsammans med barnen, så det blev såklart en tur dit även på söndagen.

Annars är det mycket pluggande just nu och när jag får lite tid över pysslar jag och gör diy-projekt inför julen. Förra året, när jag hade bloggen kreativamamman, visade jag ju allt mitt julpysslande där. Men nu när jag ändrat upplägget på mitt bloggande för att få en mer fotoinriktad blogg kan ni istället följa julpysslandet på Instagram och även där heter jag charlottewangstedtfoto.
(Såklart går det ändå att se förra årets julpysselkreativmamman, om man skulle vilja det ;-).











lördag 1 december 2012

December!



Det har visst blivit december.
Idag plockade vi på oss våra varmaste kläder och började 1:a adventshelgen med utelek tillsammans med kompisar. Vi har ingen snö än men fin frost som gnistrar väldigt vackert när solen går upp. 
Och så en kopp varm choklad när man kommer in och känner sig frusen. Vi plockar fram det sista pyntet och dricker glögg. 
En fin början på december!